perjantai 8. huhtikuuta 2016

Sormus kotona!

IMG_3770

Se ois sit siinä. Vuosien unelma, nyt odottamassa tuolla korurasiassa.

Tilasin ensin yhden koon liian pienen sormuksen, sillä koko 16 oli kylmissä käsissä juuri hyvä. Kävin sovittamassa kokoa 16 kahdesti liikkeessä, molemmilla kerroilla se tuntui hyvältä. Kokoa 16,5 ei ollut sovitettavissa. Koko 17 oli, se oli aivan järkyttävän suuri minulle. Tilaukseen meni koko 16. Hain tilatun sormukseni Kalevala Korun Esplanadin liikkeestä kotiin, sovitin liikkeessä ja yhä vaan oli hyvä koko. Mutta sitten illalla kotona... Oho, turvotus sormissa teki koosta aivan hitusen liian pienen. Lähetin mailia ja tiedustelin vaihtomahdollisuutta. Koska nämä tehdään tilauksesta, pelkäsin kielteistä vastausta. Kuitenkin, minulle ilman mitään napinaa järjestyi uusi sormus koossa 16,5.

Mulla on unelmaisin vihkisormus. Lumoavan Kiara olisi ollut kanssa kiva ja edullisempi, mutta siitä olisi tullut fiilis, että se on jäljitelmä klassisesta Kalevalan filigraanista. Lisäksi, on se nyt kivaa omistaa elämänsä ensimmäinen timantti. Ehkä hankin Kiaran joskus lahjaksi itselleni jostain hyvästä syystä.

Meni muuten kokonaan omasta pussistani, kuten kihlatkin aikanaan. Perinteistä? ...not. Ehkä ruinaan Kiaran lahjaksi puolisolta. :P Toisaalta, myös Hanna K Designin Verso on upea...

2 kommenttia:

  1. On kyllä kaunis <3
    Ja mun mielestä on vaan hyvä juttu, että itse on maksanut sormukset (mä tein samoin), niin ei tarvitse kuunnella ainakaan mitään sanomisia kalleudesta ym. eikä tarvitse alkaa kompromissejä tekemään, vaan saa juuri ne sormukset mitkä haluaa :).
    Kauniita on myös nuo muutkin vaihtoehdot!

    VastaaPoista