perjantai 8. tammikuuta 2016

VieraskirjatLöysin kivan idean vieraskirjasta Juhlaputiikki Ribbon & Inkin nettikaupasta. Häämaallikolle tämä oli aivan uusi juttu! Nämä ovat siis täydennettäviä kortteja, joita jaetaan juhlavieraille. Voisimme toisaalta käyttää valmiita ja ostaa ne tuolta, mutta toisaalta taas aikaa olisi myös ihan omien suunnitteluun. Lisäksi kaksi vieraistamme eivät puhu suomea, joten tarvitsemme heille joka tapauksessa omat englanninkieliset versiot.

kuva

Samasta verkkokaupasta löysin myös perinteisen vieraskirjan, joka on yksinkertaisesti aivan upea ja teemaamme sopiva. Tämä lähtee tilaukseen jo piakkoin. Mennään siis tuplavieraskirjoilla: perinteinen versio ja itse täydennettävä valmis printti.

Mustavalkoinen on helppo teema, tuotteita löytyy todella helposti. Jokin turkoosi tai muu saattaisi olla hankalampi.

Vaikka vieraskirja on häiden teemavärissä, sitä voisi käyttää sitten myöhemminkin. Ihan vaan pyytää nimet kotonamme vierailevilta ihmisiltä. Kokemukseni vieraskirjoista nimittäin on se, että niihin ei parin ekan sivun jälkeen juuri tekstiä tule. Idean vieraskirjan käyttämiseen jatkossakin sain Muuta en koskaan tahdo -blogista.

3 kommenttia:

 1. Onpa hauskoja nuo täydennettävät kortit :D.
  Harmi, ettei tullut perehdyttyä aikanaan niin paljoa, että olisi tuollaisia tajunnut olevan olemassa :D.
  Ja todella kaunis tuo perinteinen vieraskirjakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kai joku tän päivän trendi. :)

   Poista
 2. Meidän häissä (kesällä tulee 10 vuotta) oli tuollaiset printatut, täydennettävät A4, sivut joissa oli vastaavia lauseita. Niitä on ollut kyllä todella kiva lueskella vuosien jälkeenkin :)

  VastaaPoista