keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Teema

Aivan ensimmäisenä mielessäni pyöri häiden teema. Jo pitkään olin (sinkkunakin) puolitosissani miettinyt, että haluan mustan hunnun sekä mekon, jossa on mustaa pitsiä valkoisen kankaan päällä. Mustavalkoinen puku, mustavalkoinen teema. Vieraat saisivat sitten tuoda väriä juhlapäiväämme.

Eräänä työyönä aloin listata mieleen tulevia mustavalkoisia asioita, inspiraatiota etsiäkseni. Tajusin, että aika moni peleihin liittyvä asia on mustavalkoinen: nopat, pelikortit, dominonappulat, shakki... Olemme molemmat työskennelleet ravintolakasinopeleissä, siis RAY:llä, joten mustavalkoisuus yhdistettynä myös peleihin voisi olla se kantava teema. Lisäksi Kristian on pelannut shakkia jo kovin nuoresta lähtien, joten shakkinappulat ovat jotain hänelle merkityksellistä. 

Koska en itse ole taiteellinen, turvauduin netin maksullisiin kuvapankkeihin. Yhdistin pari kuvaa ja väänsin jotain epämääräistä Gimpillä muokatakseni shakkinappuloista otetun kolmiulotteisen kuvan siluettikuvaksi ja ymppäsin sen sitten barokkikehystykseen. Tulos on nähtävissä tuossa blogin bannerissa, se on ikään kuin häidemme logo. Ainakin se on erittäin vahvasti minun näköiseni barokkikehyksiltään, kun taas shakki on Kristianille enemmän se juttu.


Enemmän itse hääjuhlassa tulee näkymään se mustavalkoisuus, mutta koitan upottaa peliteemaakin mukaan sopivassa määrin koristeluissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti