torstai 21. tammikuuta 2016

Kriisi!

Ensimmäinen suunnittelukriisi havaittu. Tutkiskelin vuokrattavien telttojen hintoja, sellainen kun pitää pihalle laittaa, jotta kaikki sateen sattuessa pääsevät suojaan. Päädyin telttaan, jonka koko on 8 x 4 metriä. Siihen sai myös samalta firmalta tuolit ja pöydät ja kas - meillä onkin istumapaikka jokaiselle.

Mutta tämä johtaa muutamaan kriisiin:

a) kattaus. Olin suunnitellut buffet-tyyppistä ratkaisua, jossa kukin voi noutaa ruokaa omassa tahdissaan ja lautaset sun muut löytyvät buffet-pöydästä. No, nyt kun kerran kaikille on istumapaikat saman tien sitä voisi kattaa ne pöydätkin. Aivan uusi asia, jota en ollut miettinyt sen kummemmin.

b) istumajärjestys. Luottaisin itse mieluiten siihen, että kukin alle 20 vieraastamme istuu johonkin sopivaan paikkaan, mutta sulhanen oli istumajärjestyksen kannalla. Lopulta kuitenkin ainakin toistaiseksi ollaan päädytty siihen, että istumajärjestystä ei tule - mutta teltan päätyyn kyllä tulee meille kahdelle oma pöytä.

c) valaistus. Jos pääosa juhlasta siirtyy ulos, tarvitsemme ulkovalaistuksen. Mikä on riittävä? Miten se toteutetaan? Ensi kesänä täytyy suunnitella kuntoon tuo asia. Aurinkokennokäyttöiset, toimivatko ne ja tuovatko ne tarpeeksi valoa? Vai pitääkö vetää sähköt juhlatelttaan? Vai yhdistelmä? Argh! Kaksi tuollaista kuvan settiä, riittävätkö ne?

kuva: Biltema

2 kommenttia:

  1. mitä meillä on ollut aurinkokennovalaisimia, niin ne luo kyllä fiilistä,m utta ei riittävää valaistusta! Mä kannatan buffettia ruokailuun! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, täytyy testata. Keskellä kesää onneksi ilta pimenee aika myöhään.

      Poista